Advertisement

Can Yaman is on the World Television List. Can and Jesusa Upgraded Ratings. Can Yaman Big Fan love

Can Yaman is on the World Television List. Can and Jesusa Upgraded Ratings. Can Yaman Big Fan  love Can Yaman is on the World Television List. Can Yaman and Jesusa Upgraded Ratings. Can Yaman Big Fan love
Can Yaman, Katıldığı Televizyon Programı Dünya Listesine Girdi. Reytingleri Alt Üst Etti. ( Can Yaman is on the World Television List. Upside down ratings. Global Success )

Can Yaman davetli olduğu televizyon kanalı için İspanya'ya gitti. Madrid şehrinde yoğun bir 3 gün yaşadı.

Can Yaman hayranları hava alanından... Can Yaman hayranları otel önünde... Can Yaman hayranları televizyon binasında.... Can Yaman hayranları hep onunla ve birlikte uzun süre vakit geçirdi.

Can Yaman İspanyada hiç bir stara gösterilmeyen ilgiyi buldu. Dünyaca ünlü insanların dahi elde edemeyeceği bir başarıyı gösterdi.

Can Yaman İspanyada çok seviliyor. Can Yaman ispanyada katıldığı televizyon programında bir hayranı ile özel olarak buluştu. Kadın hayranı Can Yaman'ı çok seviyor. Hayatında Can Yaman büyük önem kazanmış durumda. Can Yaman, kadın hayranı ile yapmış olduğu bu programda duygu dolu anlarda yaşanıyor.

Can Yaman katıldığı Televizyon proramı dünyada en çok konuşunlar arasına giriyor. Twetterda 1. sıraya kadar yükseliyor. İspanyada Program 1. sırada uzun saatler gündem oluyor.

Can Yaman hayranı, kadın " Can Yaman dizileri izliyor. Türkçe, portekizce bilmiyor ama onları da izliyor. Torunlarının tablet ve cep telefonlarından Can dizilerine bakıyor. 75. Yaşında ve rahatsızlığı olduğu halde Can Yaman onun ilacı gibi. Kadının, kızlarıda süpriz yapıp kendisini Can Yaman ile programda tanıştırıyor. "

Can Yaman progamı ve yaşananları izliyor. Çok duygulandığını dile getiriyor. Çok heyecanlandığını söylüyor. Program sonrasında imzalı resim veriyor hayranına. Bir kolye hediye ediyor.

1 saatten uzun süren televizyon programı yayınlandığında tweetterda en çok konuşulanlar listesine girmeyi başarıyor. Herkes için sürpriz bir buluşma yaşanıyor.


Can Yaman bazı kötü niyetli kişilerin ağır eleştirisi ile karşı karşıya. İlgili kişiler Can Yaman'ı fake star olarak küçümsemeye çalışıyor. Aynı durum Demet Özdemir içinde geçerli.

Can Yaman program gösterimi sonrası açıklamalarda bulunuyor., "Bu sosyal medyadaki reytingleri ve yazılanları görüyorsunuz. Bunlarıda para ile yaptırıyorum. Bu gerçeklerde mi para karşılığı satın alınıyor. Ortada başarı var. Yaşananlara cevap olsun bu başarı." diye sosyal medya payaşımı yapıyor.
Youtube, subtitle feature is active in our videos.
** Language settings help video :
You can change the "language settings" from the "settings" option in the bottom right corner of the video you are watching.
1- "Settings", 2- "Subtitles", 3- "Auto Translate" - Enable by finding your own language.


İçerik Açıklamaları:

*İlgili içerik metni telif hakkı kapmasında Magazin Kelebek'e adına aittir.
**İlgili resim ve objeler, telif hakkı içermeyen, sosyal medya hesaplarından, genel kullanıma açık ve telifsiz basın materyallerinden seçilerek kullanılmıştır.
***Videomuz da kullanılan müzikler Youtube, "Müzik Kitaplığı" üzerinden seçilmiş içerikler ve içeriklerden oluşmaktadır. İlgili müzik ve içerikler tarafımızdan ekibimizce gerçekleştirilmiştir.
****Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.


Lütfen önerilerinizi, istekleriniz, düşüncelerinizi, youtube kanalımız ile ilgili her şey hakkında bizlere mail gönderebilirsiniz. Her konu hakkında, bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. (Please send us your suggestions, requests, thoughts, everything about our youtube channel. You can contact us without hesitation on any subject.)
MAİL ADRES : Magazinkelebekhelp@gmail.com

magazin haberleri,akşam magazin,magazin kelebek,magazin,magazin kulisi,sıcak haberler,2019 magazin,magazin programları,aşk,internet magazin,turkish serials,Global Success,Can Yaman Jesus,Can Yaman Jesuse,twitter Jesus,VolverteAVerCanYaman,Volverte a ver,VolverteAVer_TV 29 Kas,can yaman news,spain,madrid,Can Yaman Jesusa,Jesusa,Ferit Aslan,Daysdream,Bittersweet,dolunay,Candem,Albatros,İspanya,Madrid,Demet,Can borcum,

Post a Comment

0 Comments